Акција уређења Спомен парка Шумарице

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевца и Спомен парк „Крагујевачки октобар“ организовали су данас добровољну радну акцију уређења Спомен парка Шумарице.

Акција је спроведена под покровитељством града Крагујевца и у сарадњи са другим удружењима, волонтерским организацијама, факултетима и школама.

Акцији су се одазвали и представници пензионера, Удружења српско палестинског пријатељства и сународника и пријатеља Русије „Свет“, припадници Војног синдиката Србије и многи други.

Велику подршку пружили су Градско зеленило и Чистоћа, без којих радови не би могли да се реализују. Ово је још једна у низу акција клуба акцијаша и волонтера у сарадњи са запосленима у Спомен парку Шумарице.

Акцији уређења Спомен парка Шумарице прикључио се и Александар Радојичић, учесник бројних радних акција широм Југославије и добитник преко 150 ударничких значака.

У клубу акцијаша и волонтера Крагујевца планирају да до краја године уреде школско двориште основне школе „Трећи крагујевачки батаљон“, као и да, заједно са Спомен парком ‘“Крагујевачки октобар“, у Шумарицама посаде хиљаду садница.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *