Активисти СНС-а организовали радионицу за писање пројеката

У просторијама Месне заједнице Филип Кљајић активисти Месног одбора Српске напредне странке организовали су обуку за писање пројеката.

Други пут за редом организује се обука за коју је био заинтересован велики број грађана свих генерација.

Познавање писања пројеката има велики значај посебно за грађане који су формирали удружења или имају мала предузећа, сматрају активисти Месног одбора Српске напредне странке који живе на подручју Месне заједнице Филип Кљајић.

Децембра прошле године одржана је радионица у којој су полазници савладали знање које се односи на писање пројеката.Поучени добром праксом поновили су ову едукацију.

Активисти СНС а су полазницима радионице поделили брошуру са корисним информацијама о овој тематици.

Едукатори су полазницима радионице појашњавали бројне вештине у писању пројеката, одговарали на питања,разјашњавали нејасноће.

У наредном периоду активисти Месног одбора СНС насеља Филип Кљајић планирају да посете старачка домаћинства у овом делу града и помогну старијим суграђанима.

Како кажу, са њима ће бити и медицинске екипе које ће се наћи на услузи грађанима трећег животног доба.

У плану је и наставак започетих активности са децом и младима којима помажу у учењу, подсећају активисти Српске напредне станке.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *