Покрет социјалиста по шести пут организовао хуманитарни турнир у малом фудбалу

Шесту годину за редом омладина Градског одбора Покрета социјалиста у Крагујевцу, организује хуманитарни турнир у малом фудбалу.

Ове године спортска манифестација је одржана на терену у школском дворишту Дома ученика средњих школа “Артем”.

Средства сакупљена кроз хуманитарни турнир упућена су породици Богдановић за лечење младог суграђанина Јулијана Богдановића, некадашњег спортисте који чека у Москви шесту операцију ока.

Активисти Покрета социјалиста, традиционално, одржавањем спортских манифестација, како кажу настоје да споје племените намере и корисне спортске активности.

Сваке године новац прикупљен од котизације усмерава се суграђанима, који се боре за лечења и нормалан живот. Солидарност је приоритет.

За лечење нашег младог суграђанина Јулијана Богдановића водиле су се хуманитарне акције широм Србије.

Некадашњем кошаркашу, лекари се боре да сачувају вид.

На терену Артема у малом фудбалу снаге су одмерили запослени фирме “Сиџит” (“Sigit”) и житељи насеља Илина вода.

Активисти Градског одбора Покрета социјалиста најавили су и у наредном периоду наставак организовања хуманитарних активности.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *