Активисти СНС-а уредили двориште ОШ „Свети Сава“

Активнисти Српске напредне странке у Крагјевцу искористили су лепо време и организовали акцију уређења дворишта Основне школе „Свети Сава“, у оквиру које је постављен још један део ограде.

Комплетним ограђовањем школског дворишта, обезбеђена је потпуна безбедност ученика и младих, али и лепши амбијент и пријатнији боравак у овом простору.

Основна школа „Свети Сава“ је своја врата за ученике отворила 1989. године, а у школској години која је на измаку има 613 ђака.

За који дан из ове школе ће изаћи 57-оро осмака, али ће већ 1. септембра у школске клупе овде први пут сести 116 малишана.

У школи тврде да константно раде на унапређењу услова за наставу и боравак ученика, али да је годинама био проблем неограђено школско двориште.

Основна школа „Свети Сава“ је, захваљујући локалној самоуправи, обезбедила материјал, док су се активисти Српске напредне странке из овог дела града организовали и данас поставили јопш једна део ограде.

Овом акцијом су, кажу у СНС-у, желели да својим доприносом улепшају школско двориште и повећају безбедност ученика који у њему бораве и најављују да ће сличне акције организовати и у наредном периоду.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.