Активисти СНС организовали акцију уређења МЗ Виногради

Активисти месних одбора Српске напредне странке из Винограда и Сушице, организовали су акцију уређења простора у близини Месне заједнице Виногради.

У оквиру акције, која је организована после дуже паузе, покошена је трава и поправљене и офарбане справе за игру најмлађих мештана овог дела града.

Активисти Српске напредне странке, после дуже паузе, окупили су се у Месној заједници Виногради са циљем да уреде део овог насеља.

С обзиром на то да због епидемиолошке ситуације изазване пандемијом корона вируса у последњих скоро годину и по дана нису могли да организују активности ове врсте, било је доста посла – чишћење, кошење, поправка и фарбање справа за игру.

Према речима Томислава Јошовића, повереника Месног одбора странке у Виноградима, приоритет је уређење дворишта и ограде у Основној школи „Свети Сава“.

С обзиром на то да је лето на прагу и да се деца током распуста највише времена проводе играјући се у парковима и на отвореним теренима, активисти месних одбора Српске напредне странке у Виноградима и Сушици планирају да у наредном периоду организују сличне акције и у другим деловима града.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *