Асфалтирана Мезијска улица у Малим Пчелицама

Паралелно са санацијом улица од последица обилних падавина, екипе Јавног комуналног предузећа Шумадија Крагујевац наставиле су са асфалтирањем већ припремљених улица.

Данас је асфалтирана Мезијска улица, а потом су радови настављени и у Малајничкој улици, у Малим Пчелицама.

У Малим Пчелицама укупно је неасфалтирано 12 улица.

Мештани овог насеља изразили су задовољство што ће се, уређењем путне инфратсруктуре, створити бољи услови за свакодневни живот и функционисање.

За асфалтирање Мезијске и Малајничке улице у дужини од 900 матера, Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац утрошило  је око 600 тона асфалтне масе.

У Шумадији наводе и да настављају са припремним радовима за асфалтирање и санацијом улица које су оштећене након невремена.

Уклањање каменог материјала које отежава нормално функционисање организовано је у Сушици, Бресници, Грошници, Ердечу и Великом Пољу.

У току су и припреме за асфалтирање Космајске улице у Станову, Дисове, Лабске и Живка Топаловића у Бресници и улица Павла Вујсића, Адама Гвозденовића и Милана Грујовића у Грошници.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *