Асфалтирана улица Ужичке републике у Теферичу

Екипе ЈКП Шумадија Крагујевац данас су радиле на асфалтирању улице Ужичке републике у насељу Теферич.

Према речима Немање Димитријевића директора Шумадије, асфалтна подлога је била веома оштећена, што је захтевало комплетну замену. Како је најављено, радови ће бити завршени у наредних неколико дана.

Теренске екипе Службе изградње и одржавања путева Јавног комуналног предузећа Шумадија раде на асфалтирању улице Ужичке републике у Теферичу.

У овом градском комуналном предузећу подсећају да је пут био у великој мери оштећен да је морала да се скине комплетна подлога и уради нова припрема.

Екипе Јавног комуналног предузећа Шумадија ће и у наредном периоду радити на више локација.

Поред асфалтирања улице Ужичке републике, радници Шумадије радили су и на сананцији оштећених путева у Месној зајендици Дулене, асфалтирали су раније припремњене површине у Бресници, а обављено је и насипање улице Кошутњачки вис.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *