Ауто-дилер Шкодиних возила из Крагујевца – први у Србији и Црној Гори

Престижна награда за најбољу аутомобилску дилерску кућу Шкода возила за Србију и Црну Гору, из Кејптауна, стигла је у Крагујевац.

Од 110 држава света у којима се продају возила овог произвођача аутомобила, само представници 20 најбољих били су присутни на церемонији доделе признања.

У историји производње Шкода возила, дугој 122 године, 2017. је била најбоља.

За годину дана продато је више од 1.200.000 возила, а велики допринос овој статистици дала је и Ауто-кућа “Томић Ауто 034” из Крагујевца.

На свечаној церемонији у Кејптауну, у Јужноафричкој Републици, власнику овог центра, додељено је признање за најбољег ауто дилера Шкода возила у Србији и Црној Гори.

По свим критеријумима који се узимају у обзир за избор најбољег продавца Шкодиних возила, Србија се може похвалити трећим местом на свету.

Овај произвођач успешно обликује промене које се дешавају у аутомобилској индустрији и прати светске стандарде у производњи.

Шкода стратегија 2025 показала се успешном, а награда која стиже у Крагујевац доказ је да се професионални тим компаније “Томић ауто“ придржава свих прописаних стандарда у пословању.

Награда је за њих обавеза да и у овој години себи поставе високе циљеве.

Изграђен и опремљен у складу са Шкодиним стандардима, најновији и најмодернији ауто центар “Томић ауто 034“ конципиран је тако да обједини палету комплетних услуга које пружа клијентима, почев од одабира новог аутомобила, до одржавања и сервисирања.

Извештава новинарка РТК Данијела Борић Човић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *