Боба Ковач у Крагујевцу: „Припрема утакмице у врхунској одбојци“

Спортско привредно друштво „Раднички“ у сарадњи са Удружењем одбојкашких тренера Србије, организовало је семинар за тренере и статистичаре у спортској дворани Језеро.

Предавач на овом окупљању спортиста био је прослављени српски одбојкаш Слободан Боба Ковач, који је теоријски и практично пренео своје дугогодишње искуство млађим колегама.

Једног од тренутно најбољих тренера на свету и прослављеног српског одбојкаша, Слободана Бобу Ковача угостили су одбојкаши Радничког у хали Језеро, на семинару за тренере и статистичаре.

Ковач је говорио на тему „Припрема утакмице у врхунској одбојци“ као и о статистичко-аналитичкој обради противничког тима.

Своје знање преносио је и играчима широм света, а крагујевачки „Раднички“ му је добро позната екипа, па не сумња да ће из његовог предавања усвојити само оно најбоље и то применити у наредном такмичарском периоду, колико им могућности дозвољавају.

Нова организација клуба овај семинар, ванредног типа, организује у нади да ће се окупити тренери из целе земље, са циљем да унапреде своје знање и побољшају игру.

Семинар за тренере и статистичаре организовало је спортско привредно друштво „Раднички“ у сарадњи са Удружењем одбојкашких тренера Србије, уз помоћ града и одбојкашког савеза Крагујевца.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *