Бољи услови за спорт и рекреацију на теренима код Соколане

У циљу промоције спорта, рекреације и здравих животних навика, али и анимације младих Крагујевчана да слободно време проведу у спортским активностима на реконструисаним и новоизграђеним игралиштима, Предраг Стевовић члан Градског већа за спорт, посетио је терене код Соколоне.

Са члановима подмлатка Кошаркашког клуба Раднички и Удружења грађана После кише Стевовић је одиграо баскет 3 на 3 и поклонио лопте за следеће спортске сусрете.

На спортским теренима код Соколане бројне генерације су проводиле своје слободно време.

Након реконструкције и изградње, млади могу да се друже и играју кошарку, фудбал и одбојку у далеко бољим условима.

Са циљем да анимира младе Крагујевчане и промовише спорт, члан Градског већа Предраг Стевовић, посетио је спортска игралишта код Соколане.

Чланови Удружења грађана „После кише“ редовно организују хуманиране акције и свакодневно настоје да младе из овог насеља мотивишу да се баве спортом и тако их „склоне“ од лоших животних навика.

У току је реконструкција спортских терена у Багремару.

Из локалне самоуправе најављују да ће се трудити да свако насеље у Крагујевцу добије спортско игралиште.

На тај начин, млади се уче здравм стиловима живота, а уједно и родитељи не морају да брину где су им деца.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *