Божићни базар за лечење Михајла и Димитрија Краговића

На Божићном базару у Пешачкој зони, где је новац од продаје производа намењен за лечење браће Михајла и Димитрија Краговића из Крагујевца грађани су могли да купе све за празнике – домаће производе, колаче, зимницу, венчиће за врата, икебане, пшеницу, суво и свеже воће.

Нашим суграђанима, браћи Краговић, новац је неопходан за лечење, односно трансплатацију матичних ћелија, рехабилитацију, физикалну терапију, медикаменте, операцију пета и ортопедских помагала.

Родитељи дечака кажу да помака има јер су добили позитиван одговор за лечење у једној турској клиници.

Хуманитарни базари у Пешачкој зони на којима се прикупља новац за Михајла и Димитрија Краговића из Крагујевца, отворени  су и у овој години.

Новац је неопходан за лечење Михајла и Димитрија Краговића у Турској, тачније њихову операцију и рехабилитацију.

Они болују од ретке болести и за њихово лечење потребно је обезбедити велику суму новца, па њихови родитељи апелују на све хумане грађане да помогну у њиховом лечењу.

Захваљујући женама из Груже које су пре два дана понудиле Крагујевчанима своје рпоизводе на Божићном базару, уобичајена понуда је проширена, па су се на тезгама нашли храна, али и божићне ђаконије.

Родитељи се уздају у хуманост суграђана, како би се прикупио новац за трансплатацију матичних ћелија у Турској, операцију и рехабилитацију.

Очекују да ће позив са Турске клинике да дечаци крену са лечењем, стићи у наредних месец дана.

У складу са божћним празницима и периодом даривања, грађани који нису стигли да пазаре нешто на хуманитарном базару, могу да пошаљу 889 на 3030 и тако помогну Михајлу и Димитрију Краговићу.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *