Будући економисти уручили 70 новогодишњих пакета

Клуб за рачуноводство и пословне финансије „Актива“ крагујевачког Економског факултета, организовао је хуманитарну акцију „Студентско срце 9“, са циљем да се за најугроженије породице, уочи празника, припреме новогодишњи пакетићи.

Овом приликом, 35 породица добило је 70 пакетића.

Циљ акције је прикупљање средстава за социјално најугроженије породице у Крагујевцу, а према речима чланова Удружења „Актива“, предност имају породице са троје и више деце.

Укупно 35 породица добило је по два пакетића, један је са основним животним намирницама и пакетић са производима за хигијену.

Поред студената Економског факултета, хуманитарној акцији прикључиле су се и колеге са Правног, Природно-математичког и Факултета инжењерских наука, као и Студентски центар у Крагујевцу.

Иначе, ова акција се традиционално организује већ девету годину за редом у сарадњи са Центром за социјални рад „Солидарност“.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.