СНП: Буџет је проактиван

Одборничка група Српске народне партије сматра да буџет града Крагујевца представља компромис између стварних потреба грађана Крагујевца и градске управе.

Због тога је ова партија подржала буџет града Крагујевца за 2018 годину, речено је на конференцији Српске народне партије која је одржана у току рада локалног Парламента.

Српска народна партија подржава буџет града Крагујева за 2018 годину јер је са економског становишта усклађен са политиком Владе Србије, тачније, реч је о проактивном буџету.

То према речима Игора Ратковића, шефа одборничке групе значи, да порески приходи нису усмерени против привредне активности, већ ка повећању.

Како је истакао Српска народна партија подржава расходе који се односе на субвенције боравка деце у обдаништима, на комуналне делатности, програм за локални економски развој, као и развој културе и спорта.

Српска народна партија очекује да ће у буџету града Крагујевца за 2019 годину бити повећана издавања за пољопривреду и рурални развој.

Владајућа коалиција и Српска народна партија донеле су одлуку, да све породице које имају треће дете буду ослобођене од плаћања боравка за у предшколским установама, што је према њиховим речима изузетно важно за град, јер се укључују у решавање највећег проблема земље, а то је бела куга.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић

One thought on “СНП: Буџет је проактиван”

  1. Браво момци, млади и образовани. Подржавам што стављате породицу на прво место!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *