Центар “Кнегиња Љубица“ обележио 12 година успешног рада

Центар за развој услуга социјалне заштите “Кнегиња Љубица“ обележио је 12 година успешног рада.

Уз подршку локалне самоуправе и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, ова установа социјалне заштите је успела да добије три лиценце за наредних шест година и то за Прихватилиште за децу и младе, Прихватилиште за жртве породичног насиља и Дневни боравак за децу и младе.

Центар за развој услуга социјалне заштите “Кнегиња Љубица“ створио је све услове за добијање потпуних лиценци за рад са корисницима малолетницима са ризичним понашањем, породицама у ризику, па до бриге о најстаријим суграђанима.

Оно што јача установу јесу професионални капацитети запослених који су посвећени и одговорини.

У наредном периоду, циљ им је да среде двориште и игралиште и тако корисницима олакшају боравак у Центру.

У претходном периоду остварена је сарадња са бројним донаторима који су помогли рад Центра, чији је нјавећи успех јачање корисника после изласка из система социјалне заштите и њихова самосталност.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *