Пријем за Женски фудбалски клуб Раднички 1923

Фудбалерке Женског фудбалског клуба Раднички 1923, заузеле су прво место на табели Прве лиге Србије и тако се пласирале у Супер лигу Србије за жене, што је највиши ранг такмичења.

Фудбалеркама и представницима управе клуба су честитали градоначелник Крагујевца, Никола Дашић и члан Градског већа за спорт, Предраг Стевовић.

Улазак фудбалерки у Прву лигу Србије је изузетан успех за њих, за клуб и за град. Кажу да је осећај сјајан, утисци нестварни, а резултат уопште није безначајан.

У управи клуба кажу да су изузетно поносни на резултат Крагујевчанки. На почетку сезоне тај циљ је био постављен и оне су успеле да га остваре. Сада су све мушке и најбитнија женска селекција у Супер лиги.

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић каже да је свака фудбалерка заслужна за постигнути резултат и додаје да локална самоуправа такав напор мора да препозна и подржи, а да је значај поруке коју Крагујевчанке шаљу младима непроцењив.

Улагање у фудбалерке је једна од најбољих инвестиција Града Крагујевца која се остварила на најбољи могући начин – уласком у Супер лигу, оценио је члан Градског већа, Предраг Стевовић.

Женски фудбал иде узлазном линијом, што може бити добар мотив да се више девојчица у Крагујевцу „окрене“ овом спорту.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Пријем за Женски фудбалски клуб Раднички 1923”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *