Центар за образовање Крагујевац организовао први Летњи научни камп на Копаонику

Центар за образовање Крагујевац, први пут ове године, је организовао Летњи научни камп, у Дечјем одмаралишту на Копаонику. Учествовало је 48 ученика и 7 ментора.

Летњи научни камп на Копаонику, био је намењен полазницима Центра за рад са талентованом децом који су похађали наставу од октобра 2022. године до краја маја ове године, а који су писали истраживачки рад и бранили га на Регионалном такмичењу.

Учесници су били и полазници Центра из различитих научних области – математике, физике, хемије, биологије, екологије, географије, енглеског и српског језика.

Центар за образовање расписао је и позив за пријаву полазника Центра за рад са талентованом децом за нову школску годину.

Центар за рад са талентованом децом наставиће са научним дружењима, учењем и игром и на наредном Летњем научном кампу, који је интерактивног типа, са радионицама из свих предмета који су током школске године обрађивани у Центру за рад са талентованом децом.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *