Честитке поводом католичког Ускрса

Римокатоличким верницима који Ускрс празнују у недељу, као и жупнику цркве Светог Јосифа у Крагујевцу Стјепану Винојчићу, предстојећи хришћански празник честитали су: градоначелник Крагујевца Радомир Николић и председник Скупштине града Крагујевца Мирослав Петрашиновић.

Вама и свим суграђанима који Ускрс празнују по грегоријанском календару, желим да празник проведете у миру, добром здрављу и породичној срећи.

Само поштовањем традиције и хришћанских вредности, можемо да сачувамо свој идентитет и традиционалне вредности нашег друштва. На тај начин чуваћемо за будуће генерације и наслеђе наших предака, од којих смо научили да ценимо заједнички живот, достојанство и солидарност. У дане празника када славимо живот и истинске непролазне вредности, то је мотив да дајемо себе и чинимо добро у жељи да свет буде бољи.

Срећан и благословљен Ускрс!

Градоначелник Крагујевца
Радомир Николић

У име одборника Скупштине града и у своје име, желим да наступајући празнични дани усмере наше мисли на мир, љубав и слогу међу људима. Нека завлада спокој у душама, а у породицама радост. Јер, само оснажени вером и надом у боље сутра можемо да истрајемо на Христовом путу љубави, истине и правде.

Нека радост поводом Христовог ускрснућа буде путоказ и охрабрење за све православне вернике и људе добре воље да истрајемо у заједништву, опраштању, узајамном поштовању и неизмерном залагању на добробит свих људи.

Нека је честит и благословљен Ускрс!

Председник Скупштине града
Мирослав Петрашиновић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.