„Чика Дача“ ће биће бољи од свих стадиона у Србији

У Крагујевац ће у наредном периоду, рачунајући све пројекте који ће бити реализовани до 2025. године, бити уложено око милајрду евра, изјавио је председник Србије Александар Вучић, на отварању Националне платформе за вештачки интелигенцију у Крагујевцу.

Председник је изјавио да ће Крагујевац постати комплетан гравитациони центар Централне Србије и да ће улагања у град на Лепеници бити већа него икада.

„Ускоро ћу Крагујевчанима представити све оно што смо планирали да урадимо у Шумадији и граду, сигуран сам да ће бити задовољни“, рекао је председник уз најаву улагања од око 308 милиона евра за изградњу канализационе мреже и постројења за пречишћавање отпадних вода, док ће за Северну обилазницу бити издвојено око 155 милиона евра.

„Стадион „Чика Дача“ биће бољи и лепши од стадиона Партизана и Звезде, биће ово најлепши стадион у Србији “, рекао је председник Србије Александар Вучић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *