Дашић: Крагујечани ће рећи коме верују

Никола Дашић потврдио је да је поднео оставку на функцију градоначелника Крагујевца.

Такву одлуку је донео убог, како каже, „терора људи који ништа нису урадили  и који мисле да се малтретирањем других постижу резултати“.

Избори су прилика да их подсетимо да се власт преузима искључиво већином гласова на изборима, не блoкадама и хаосом, рекао је градоначелник.

Дашић је истакао и да је поносан на све оно што је Крагујевац постао у последње три године.

Желим да прекинем агонију и да на изборима видимо коме грађани дају подршку како би могли што пре да наставимо да радимо – то је основни и једини разлог.

Потребно је да се сви спреме за децембар, а Крагујечани ће рећи коме верују, поручио је Никола Дашић, градоначелник Крагујевца у оставци.

Додаје и да је поносан на то шта је Крагујевац постао у последње три године.

Од прошле зиме крагујевачка Енерегетика користи котлове на гас, изграђено је 970 станова за припаднике снага безбедности, асфалтирани су километри путева, нови трг и десетине дечјих игралишта.

Поносан је, каже, и на сараднике који су омогућили да се све инвестиције реализују.

Подсећа и на нове које су у плану – изградњу стадиона Чика Дача, највећи и најскупљи пројекат у историји града Крагујевца, Северну обилазницу, нови Трг војводе Радомира Путника, реконструкција и изградња УКЦ, а наставаљју се и радови на Тржници.

Извештава новинар РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *