Дежурства за 2. и 7. јануар

Према Закону о државним и другим празницима у Републици Србији, нерадни дани су 1, 2. и 7. јануар.

Већина установа, институција и фирми неће радити, док су у појединима организована дежурства.

Ковид амабуланте Дома здравља 2. и 7. јануара радиће од 7 до 21 сат.

Радно време Здравствене станице број 4, у улици Светозара Марковића, биће од 7 до 20 часова, док ће Здравствена амбуланта у Страгарима радити  од 7 до 12 сати, односно од 12 до 14 часова на терену.

Служба за здравствену заштиту школске деце и омладине и Служба за здравствену заштиту предшколске деце дежураће  у улици Светозара Марковића од 7 до 20 сати.

Апотека 1. мај дежураће 2. јануара од 9 до 19 сати. 24-орочасовно дежурство организовано је 2. јануара у апотеци Бубањ .Апотеке 29. новембар и Шумадија радиће 2. јануара од 9 до 19 сати.

Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац неће радити  2. и 7. јануара.

Шалтерски радници у Сектору гробља дежураће 2. јануара на Варошком и Бозман гробљу од 07:30 до 14 часова.

Паркирање на отвореним и затвореним паркиралиштима се неће наплаћивати 2. и 7. јануара.

Затворена гаража у улици Кнеза Милоша, као и Депо за чување непрописно паркираних возила радиће непрекидно 24 часа.

Сектор чистоће ће током празника радити по устаљеном плану и програму, док ће служба зоохигије, по позиву грађана, склањати псе луталице са улица и јавних површина.

Пијаце ће 2. јануара радити уобичајено.

Возила јавног транспорта путника за време празника саобраћаће по измењеном реду вожње. 2. јануара важиће ред вожње за недељу и државни празник.

У среду, 6. јануара, биће одржани сви поласци за радни дан закључно са поласком у 19 часова.

Овај сектор на Божић неће радити. Возила у приградском превозу путника ће до 15. јануара саобраћати по реду вожње за ђачки распуст.

Кориснички центар ЈКП Шумадија Крагујевац неће бити отворен за кориснике 2. и 7. јануара, док ће 6. јануара бити доступан од 7 до 15 часова.

Пословница у Тржно-пословном центру „Раднички“ неће радити 2. и 7. јануара, док ће 6. јануара радно време бити од 8 до 15 часова.

Пошта у Тржном центру „Плаза“  радиће  2. и 7. јануара од 10 до 20 часова, док  ће пошта у Тржном центру „Рода“ радити од 8 до 20 сати.

Извештава новинар РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *