Дежурства за Божић

Према Закону о државним и другим празницима у Републици Србији, нерадни дан је 7. јануар. Већина установа, институција и фирми неће радити, док су у појединима организована дежурства.

Ковид амабуланте Дома здравља 7. јануара радиће од 7 до 21 сат. Радно време Здравствене станице број 4, у улици Светозара Марковића, биће од 7 до 20 часова, док ће Здравствена амбуланта у Страгарима радити од 7 до 12 сати, односно од 12 до 14 часова на терену. Служба за здравствену заштиту школске деце и омладине и Служба за здравствену заштиту предшколске деце дежураће у улици Светозара Марковића од 7 до 20 сати.

Ковид амбуланта у Заводу за здравствену заштиту радника Застава радиће од 7 до 20 часова,а Заставина амбуланта ФДилип кљајић од 7 до 13 сати.

Апотека Бубањ радиће уобичајено 24 сата. Апотека 1. мај сутра ради од 10 до 20 сати, а апотека Застава од 8 до 20 сати.

Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац неће радити 7. јануара.

Паркирање на отвореним и затвореним паркиралиштима се неће наплаћивати 7. јануара.

Затворена гаража у улици Кнеза Милоша, као и Депо за чување непрописно паркираних возила радиће непрекидно 24 часа.

Сектор чистоће ће током празника радити по устаљеном плану и програму, док ће служба зоохигије, по позиву грађана, склањати псе луталице са улица и јавних површина.

Пијаце сутра не раде.

Возила јавног транспорта путника на Божић неће саобраћати. Возила у приградском превозу путника ће до 15. јануара саобраћати по реду вожње за ђачки распуст.

Кориснички центар ЈКП Шумадија Крагујевац неће бити отворен за кориснике 7. јануара.

Пословница у Тржно-пословном центру „Раднички“ неће радити 7. јануара.

Пошта у Тржном центру „Плаза“ радиће 7. јануара од 10 до 20 часова, док ће пошта у Тржном центру „Рода“ радити од 8 до 20 сати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *