Дипломцима ПМФ-а свечано уручене дипломе

Свечаном доделом диплома студентима основних, мастер и докторских студија Природно-математички факултет наставио је са обележавањем 50 година рада и постојања.

На Дан факултета, 15. априла биће организована свечана академија на којој ће гости бити сарадници и колеге са других универзитета.

Дипломцима који су на Природно-математичком факултету у Крагујевцу дипломирали у претходој години, на свечаности поводом пола века постојања и рада овог факултета, додељене су дипломе.

Свечаности је присуствовало 200 студената основних, мастер и докторских академских студија, као и студенти који су студирали по старом програму.

Природно-математички факлутет је, током претходних година, добио низ домаћих и међународних признања која су допринела да овај факултет заузме високо место међу образовним установама у Србији.

На свечаној академији која ће сутра бити одржана у Књажевско-српском театру, руководство ове високообразовне установе ће се јавно захвалити институцијама и појединцима који су, током 50 година, помагали у раду Природно-математичког факултета и учествовали у стварању ове престижне научно-образовне установе.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *