Директор Фајзера у посети Србији, разговарао са Лончаром

Министар здравља др Златибор Лончар разговарао је данас са регионалним директором компаније Фајзер Мохамедом Хамамом, који борави у посети нашој земљи.

Разговарано је о детаљима потписаног уговора о куповини лека компаније Фајзер против корона вируса, динамици испоруке као и о будућим модалитетима сарадње, саопштило је Министарство здравља.

Директор Фајзера истакао је задовољство сарадњом са министром здравља и посебно нагласио посвећеност и чврсту опредељеност наше земље да се корона вирус стави под контролу и савлада.

„Знам да сте до сада учинили веома много у циљу контроле епидемије, а Вашу посвећеност илуструје и то што смо се састали у веома кратком року и то током викенда. Радујем се даљој сарадњи и заједничким активностима у циљу окончања пандемије“, казао је Хамам.

Министар здравља др Златибор Лончар захвалио је компанији Фајзер на сарадњи и нарочито на односу који имају према нашој земљи.

„Уговор о набавци овог лека компаније Фајзер до сада су потписале САД, Аустралија, Велика Британија и још једна велика и важна земља – Србија. То најбоље говори о томе колико је данас Србија и све оно што смо током пандемије урадили, поштовано и цењено у свету“, истакао је министар здравља.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *