Дочек за младе ватерполисте

Кадетска екипа Ватерполо клуба “Раднички” освојила је прво место на турниру у Сингапуру где су јој ривали били тимови из Велике Британије, Мађарске, Малезије и Сингапура. 

Младе ватерполисте дочекали су данас навијачи и чланови породица. Млади ватерполисти Радничког боравили су десет дана у Сингапуру где су се припремали и достојно представљали државу у којој је ватерполо трофејни спорт.

Крагујевчани су победили свих пет ривала на турниру и освојили победнички пехар. Најбољи стрелац био је Ђорђе Богдановић, док је за најбољег играча турнира проглашен Алекса Бошковић.

Раднички је на турниру два пута савладао Сингапурћане, најпре са 10:5, а затим у финалу резултатом 14:8. Треће место припало је екипи из Мађарске коју су Крагујевчани убедљиво победили резултатом 14:3.

Крагујевчани су имали и доста времена за дружење са другим екипама и обилазак Сингапура. Током боравка представници Радничког разговарали су о сарадњи са другим клубовима.

Сингапурћани ће ускоро бити гости Радничког па ће Крагујевчани имати прилику да узврате гостопримство. Кадетима Радничког следи кратак одмор па наступ на финалном турниру Купа Србије.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *