Донација Фондације „Драгица Николић“ школи у Страгарима

Фондација „Драгица Николић“ уручила је данас 23 лаптоп рачунара Основној школи „Јулијана Ћатић“ у Страгарима за опремање информатичког кабинета.

Том приликом, сви ученици школе добили су и новогодишње пакетиће.

Основној школи „Јулијана Ћатић“ у Страгарима, за опремање информатичког кабинета, Фондација „Драгица Николић“ поклонила је 23 лаптоп рачунара.

Додели вредних поклона присуствовали су Мирослав Петрашиновић, председник Скупштине града и Ивица Момчиловић, заменик градоначелника Крагујевца.

Том приликом, председница фондације Драгица Николић рекла је да се нада да ће ова донација допринети електронском описмењавању основаца у сеоским школама.

Она је додала да фондација помаже образовање деце и сваке године додељује рачунаре најуспешнијим ученицима као признање за њихов рад.

У име основаца и запослених на вредном поклону захвалила се директорка основне школе „Јулијана Ћатић“, Светлана Живановић.

Са жељом да деци улепшају предстојеће празнике, представници Фондације „Драгица Николић“ уручили су свим ученицима школе новогодишње пакетиће.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *