Доступан мартовски број часописа “Дечје искре”

Због немогућности да се у новонасталој ситуацији изазваној вирусом COVID-19 пред читаоцима нађе у уобичајеном, штампаном формату, мартовски број часописа за дечје уметничко стваралаштво „Дечје искре“ од данас је доступан у електронској форми.

Адреса на којој може да се прелиста електронско издање је: www.ustanovakoracikg.rs, као и на фејсбук страници часописа.

Тако ће овај, седми број у овој школској години бити доступан свим основцима, њиховим учитељима, наставницима, професорима, али и родитељима и свим другим заинтересованим читаоцима.

Тим поводом, Миодраг Стојиловић, главни уредник часописа, обратио се јавности писмо у којем наводи:

„Овакво издање часописа представља изнуђено решење у условима престанка рада школа због незваних и ненаданих проблема који су прекинули уобичајен начин учења, дружења и уживања у колективном боравку у школама.

Због ових изнуђених промена рокови за учешће на нашим наградним конкурсима одлажу се до јесени, Оба конкурса, и онај на тему хуманости организован у сарадњи са Црвеним Крстом Крагујевца, и онај за идеју за дечји накит који је расписан у сарадњи са Галеријом накита Ђани, обновљена су у овом електронском издању са измењеним роковима.

Дечје искре ће и даље примати радове својих сарадника на уобичајене адресе, а о даљем издавању часописа ћемо вас обавестити након окончања ванредних околности“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *