Две деценије компаније СББ – будућност је почела у Крагујевцу

Компанија Српске кабловске мреже – СББ обележила је две деценије успешног пословања и представила планове за будућност.

Прослава јубилеја започела је мултимедијалним перформансом у позоришту Мадленианум, у Земуну, где су присутни могли да виде како је компанија, која је почела са радом у Крагујевцу, израсла у највећу водећу телекомуникациону и медијску компанију у Југоисточној Европи – United Grupu.

Својеврсни мултимедијални времеплов представио је историју компаније СББ, али и понуду, унапређење својих услуга, улагање у фондацију и планове за будћност.

Српске кабловске мреже СББ настале су у Крагујевцу пре 20 година и данас су лидер у иновацијама на тржишту телекомуникација у Србији.

У години значајног јубилеја компанија СББ подиже брзине интернета до 50%, а свим својим корисницима омогућиће приступ највећој и најбржој мрежи са брзинама интернета до 1 Гбпс.

Компанија СББ континуорано подржава развој заједнице и очување државне средине.

За еколошке пројекте, у професионални развој талентоване деце и у пројекте помоћи и оснаживању породице, СББ је до данас уложио 9 милиона евра.

На почетку пословања услуге СББ-а користило је око 20.000 грађана, а данас их је више од три милиона.

Кренули су из Крагујевца са осморо запослених, а сада тим броји 1.800 људи.

Поводом значајног јубилеја, из компаније СББ најављују велику наградну игру за све кориснике са изузетно вредним наградама.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *