Економски факултет обележио 60 година постојања

Економски факултет Универзитета у Крагујевцу данас обележава 60 година постојања и рада.

Тим поводом промовисана је Монографија, у којој је, на 300 страна, приказан развојни пут ове образовне установе, од оснивања до данас.

Развојни пут Економског факултета Универзитета у Крагујевцу од оснивања до данас углавном је био пун успона, а повремени падови успешно су превазилажени.

Имајући у виду наставно-образовне, научно-истраживачке и друге активности реализоване у протеклих 60 година, ова образовна установа кретала се узлазном линијом, како у квантитативном, тако и у квалитативном смислу.

Економски факултет данас располаже са два потпуно нова студијска програма, акредитована и на основним и на мастер академским студијама.

У овој високошколској установи посебно су поносни на квалитетан наставни кадар.

О шест деценија постојања и рада Економког факултета Универзитета у Крагујевцу говори Монографија, која је припремљена поводом овог значајног јубилеја.

На 300 страна сажет је развојни пут ове образовне установе од њеног оснивања до данас.

Извештава новинар РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *