Епицентар: Протести у Крагујевцу – Р. Ћатић и Д. Батавељић

О протестима под називом “1 од 5 милиона” у Крагујевцу, захтевима протестаната и историји и култури протеста у Србији, у Епицентру говоре представник Организационог одбора 1 од 5 милиона Крагујевац, Радослав Ћатић и Драган Батавељић, професор Правног факултета Универзитета у Крагујевцу.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Епицентар: Протести у Крагујевцу – Р. Ћатић и Д. Батавељић”

  1. Javnošću po gradu kolaju vesti da se u jednoj od ustanova socijalne zaštite na teritoriji grada Kragujevca već više meseci vlada virus AH1N1 gripa, od koga umiru i umiru korisnici te ustanove. I kruže vesti da je to potvrđeno epidemiološki od nadležnih ali da niko nije prijavio epidemiju tog gripa, iako su i sada nekoliko korisnika i radnika hospitalizovani na infektivnom odeljenju KC, niti neko preduzima neke ozbiljne mere za suzbijanje i sprečavanje širenja te opasne epidemije, koja preti da zarazi celi grad. Ako je to tačno što se priča po gradu to je za najoštriju osudu i kažnjavanje odgovornih u toj ustanovi, a i u zdravstvenoj inspekciji grada. Neko bi morao i da se javno oglasi i javno demantuje te glasine ili da da punu informaciju o tome, jer se uznemiravaju i mnogi građani čiji su najmiliji smešteni u toj ustanovi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *