Фиеста караван у Крагујевцу

Вива Компани из Крагујевца, овлашћен Фордов дилер и сервисер за подручје Шумадије и Поморавља домаћин је Фиеста каравана.

Ово је била јединствена прилика да угосте нову генерацију Фордовог модела Фиесту, која је у последњих годину дана најпродаванији ауто у Европи.

Након врло успешног старта 10 марта у Суботици, јединствен караван нове генерације Фордовог модела Фиеста, који ће проћи кроз највеће градове Србије, ове суботе гостује у Крагујевцу.

У Вива Компани продајно сервисном центру у улици Миодрага Влајића Шуке, потенцијални купци и заљубљеници у Фордове аутомобиле били су у прилици да се детаљно упознају са новом Фиестом, и из прве руке добију информације о моделу, перформансама, могућностима куповине,

Присутни су могли и да се краћом тест вожњом увере због чега је Фиеста најпродаванији мали аутомобил у Европи, и најпопуларнији Фордов модел на тржишту у Србији.

На располагању су различите верзије нове Фиесте, са бензинским и дизел моторима,различитим мењачима и нивоима опреме, бројем врата.

Посетиоци Вива Компани продајно сервисног центра у Крагујевцу имаће и убудуће могућност да се информишу и о моделима Фиестине “персонализације” односно о комбиновању основних и додатних пакета опреме, како би будућег мезимца максимално прилагодили својим потребама.

Продајни тим је спреман да пружи подршку и упутства о осталим моделима Фордових путничких и лаких комерцијалних возила, сервисној и понуди оригиналних резервних делова као и тренутним сервисним и продајним кампањама и свему што може да интересује садашње и будуће власнике Фордових возила.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *