ФИН организовао свечану доделу диплома за 260 академаца

На Факултету инжењерских наука у Крагујевцу организована је свечана додела диплома за студенте који су завршили основне и мастер студије у школској 2018/2019.

Овом приликом, уручено је 260 диплома, док су студенти са просеком већим од 9,50 добили и награде.

Стећи факултетску диплому један је од најважнијих задатака сваког студента.

По речима декана Факултета инжењерских наука у Крагујевцу, професора др Добрице Миловановића, од изузетног је значаја за град и земљу чињеница да ови млади људи увелико раде на пословима из своје струке.

Крагујевачки Факултет инжењерских наука за школску 2018/2019. годину доделио је 260 диплома свршеним студентима мастер и основних студија.

Наставни кадар Факултета инжењерских наука у Крагујевцу уверен је да је дао велики допринос квалитетном и стручном образовању младих.

Битно је нагласити да је Факултет инжењерских наука у Крагујевцу и ове академске године рекордер по броју уписаних студената.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.