Град Крагујевац донирао опрему Спортском клубу МВП

У оквиру подршке развоју спорта и стварања бољих услова за бављење спортским активностима, град Крагујевац је донирао опрему Спортском клубу МВП.

Тим поводом, члан Градског већа за спорт Предраг Стевовић, присуствовао је тренингу младих кошаркаша у сали Основне школе „Милутин и Драгиња Тодоровић“.

Спортски клуб МВП основан је пре десет година.

Окупља око 170 дечака и девојчица у свим узрасним категоријама – јуниори, кадети, пионири и млађи пионири, а у оквиру клуба функционишу школице спорта и кошарке.

Клуб се такмичи у лиги млађих категорија Централне Србије и тежи добрим резултатима.

Опрема коју је обезбедио град Крагујевац биће од велике користи у тренажном процесу.

Тренинзи се одвијају у основним школама „Живадинка Дивац“, „Светозар Марковић“ и „Милутин и Драгиња Тодоровић“, а једном од њих присуствовао је и члан Градског већа за спорт Предраг Стевовић.

Са младим кошаркашима у овом клубу раде четири лиценцирана тренера, док школицу спорта води дипломац Факултета спорта и физичког васпитања.

Спортски клуб МВП је стално отворен за пријем нових чланова, а детаљне информације заинтересовани могу да пронађу на друштвеним мрежама.

Извештава новинар РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Град Крагујевац донирао опрему Спортском клубу МВП”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *