Градац ипак није на списку

Крагујевачко одмаралиште у месту Градац није на списку 15 туристичких објеката у власништву Србије и Босне и Херцеговине, које Хрватска нуди у закуп на 30 година, потврдио је за Телевизију Крагујевац Бранко Петронијевић, градски правобранилац.

Петронијевић је, гостујући у Хроници у 19 сати, подсетио да је Републичка дирекција за имовину у септембру упутила позив свим субјектима у земљи да пријаве своју имовину у Републици Хрватској, што је крагујевачка локална самоуправа и учинила.

Будући кораци града Крагујевца по овом питању биће усклађени са потезима Републичке дирекције за имовину и предузећемо све неопходне мере како би одмаралиште „Крагујевчани“ било враћено у посед локалне самоуправе, рекао је Петронијевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *