Грађани код градоначелника: Од комуналних проблема, до решавања питања радног односа

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић организовао је jош један пријем за грађане у згради Градске управе.

Овакав вид комуникације са грађанима је од изузетне важности за транспарентно и ефикасно функционисање локалне самоуправе и потврда наше опредељености да будемо у дијалогу са грађанима који су у прилици да изнесу своје проблеме, предлоге и иницијативе.

Са оваквом праксом наставићемо и убудуће, поручио је градоначелник Никола Дашић.

Као и претходни, и овај пријем организован је без претходног заказивања термина, како би се свим заинтересованим грађанима омогућило да изнесу своје ставове, сугестије или поставе питање.

Било је оних који су дошли први пут, али и оних који су од чланова Градског већа и начелника Градских управа могли да добију савет или одговор на питање који су изнели раније. Теме од комуналног уређења, до решавања питања радног односа.

И овај пријем градоначелник Никола Дашић, организовао је како би се пронашла најбоља решења за изазове са којима се сусрећу и грађани и град.

Како је наглашено, све теме су важне, а циљ један – да се унапреди квалитет живота у Крагујевцу.

Извештава новинарка РТК Наташа Радивојевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *