Сајам хортикултуре од 19. до 21. априла у Крагујевцу

Сајам хортикултуре, 14. по реду, биће одржан од 19. до 21. априла на крагујевачком сајмишту.

Очекује се око 100 излагача и велики број посетилаца, јер је ова сајамска манифестација једна од најпопуларнијих код грађана.

Пролеће је време када грађани почињу са уређењем башти и дворишта. То је и право време за сусрет излагача и размену информација о узгајању цвећа и правилном одржавању. Због тога је Сајам хортикултуре једна је од најпопуларнијих и најпосећенијих сајамских манифестација.

На Сајму хортикултуре штанд ће имати и Јавно комунално предузеће Шумадија. Посетиоци ће бити у прилици да добију све неопходне савете и информације о услугама које пружа ово крагујевачко предузеће у вези уређења зелених површина.

Сајам хортикултуре биће одржан од 19. до 21. априла на Шумадија сајму. Радно време је од 10 до 20 часова. Улаз и паркинг ће бити бесплатни за посетиоце.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *