Градоначелник Дашић организовао пријем за грађане Крагујевца

Како је током прошле недеље и најавио, градоначелник Крагујевца, Никола Дашић, организовао је пријем за грађане.

У Свечаном салону градске управе окупило се 164 Крагујевчана да би у директном разговору упознали првог човека града са својим проблемима.

Да би још боље разумео потребе и бриге, примедбе и сугестије, а све у циљу унапређења живота у Крагујевцу, Дашић и његови најближи сарадници су се се кроз разговор са грађанима упознали са проблемима који их муче. Неко је дошао због посла, неко због проблема са лечењем, а већина њих се жалила на комуналне проблеме.

Пријем је организован без претходног заказивања, како би се омогућило свим заинтересованим грађанима да директно разговарају са градоначелником и изразе своје ставове, сугестије или поставе питања.

Разговор са грађанима трајао је до дубоко у ноћ, а поред градоначелника, пријему су присуствовали његов шеф кабинета, чланови Градског већа и начелници Градских управа.

Дашић је најавио да ће се са оваквом праксом наставити и у наредном периоду, а састанци са суграђанима биће организовани и у сеоским месним заједницама.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Градоначелник Дашић организовао пријем за грађане Крагујевца”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *