На Шумадија сајму отворен осамнаести „Комдел експо“

Крагујевац је једини град у Србији у коме се одржава манифестација оваквог типа.

Више од 20 излагача ће током три дана представити најновију механизацију, комуналну опрему и производе из области комуналних технилогија.

Сајам је прилика да представници локалних самоуправа размене искуства а предузећа из комуналног сектора прикажу иновације у технолошкм смислу.

Ове године ће се рекордан број излагача представити на сајму који организују Шумадија сајам, Јавно комунално предузеће Шумадија и Пословно удружење комуналних предузећа „Комдел“.

Одржавање осамнаестог сајма „Комдел експо“ подржао је град Крагујевац. Буџетом града за 2023. годину опредељено је 650 милона динара за унапређење комуналне инфраструктуре.

Овогодичњи Сајам комуналне опреме „Комдел експо“ трајаће до суботе 22. септембра. Радно време сајма је од 10 до 17 часова.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *