Градоначелник Крагујевца остао без два важна помоћника

Одлука министара за рад, борачка и социјална питања и здравља да за државне секретаре именују двојицу мојих помоћника, потврда је исправног рада локалне самоуправе, али и изузетне сарадње Владе Републике Србије, председника Александра Вучића и Града Крагујевца, изјавио је градоначелник Никола Дашић.

Он је изразио захвалност својим досадашњим сарадницима Александру Милошевићу и Зорану Рајевићу на преданом раду у локалној самоуправи и њиховом доприносу на реализацији изузетно значајних пројеката за град и грађане Крагујевца.

Помоћник градоначелника за реализацију капиталних пројеката и сарадњу са Владом Републике Србије, Александар Милошевић недавно је постављен за државног секретара у Министарству здравља.

Током периода проведеног на месту помоћника Николе Дашића, Милошевић је дао лични допринос реализацији бројних пројеката у Крагујевцу, а тако ће, каже, наставити и даље.

Влада Србије је досадашњег помоћник градоначелника за надзор над инвестицијама у ванпривредним делатностима, Зорана Рајовића поставила за државног секретара у Министарству за рад, борачка и социјална питања. Рајовић каже да је већ предузео одређене кораке у решавању социјалних проблема.

Добра сарадња града Крагујевца, председника Србије и републичке владе огледа се у одлуци да за државне секретаре буду именовани помоћници градоначелника, што је и потврда да у локалној самоуправи раде стручни и одговорни људи.

Градоначелник је казао да ће Милошевић и Рајовић у наредном периоду бити његови саветници, али није прецизирао да ли ће ускоро именовати нове помоћнике.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *