Следеће године почиње обнова УКЦ Крагујевац

Према речима новог државног секретара у Министарству здравља, Александра Милошевића, у припреми је тендер за пројекат за грађевинску дозволу као и захтев за нову траншу кредита од Еврпске инвестиционе банке за реконструкцију Универзитетског клиничког центра у Крагујевцу која би требало да почне у току наредне године.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Следеће године почиње обнова УКЦ Крагујевац”

  1. Kao novinar dugogodišnji i pratillac zbivanja u KG,Šumadiji i Srbiji za Radio Beograd i druge medije – pitanje: o kakvoj se rekonstrukcviji radi, o kakvim proijektima, tenderima, novom kreditu od Evropske investicione banke. Još u vreme kada je bio minisar zdravstva iz Dinkićeve stranke više puta jew rečeno( imam tonske zapise) da je od Evropske banke namenski uzet kredit od 30 miliuona evra i da će se praktično graditi novi KC. Tada je još,a i pre toga, u vreme Tadićeve,Koštuniičnine vlasti (DS,DSS) više puta u KC bilo poseta najviuših državnih zvaničnika na kojima je dominirala izgradnja KC.Pitanje: gde su pare od kredita Evropske banke, ko menja namene i projeklte, o kakvom, se tek sada nekom tenderu razgovara kada je sve to bilo ,prema tadašnjim najavama, „samo što nije počelo“. Dok KC u Kragujevcu sve više podseća na najobilniju varoškui bolnicu – završen je KC u Nišu, govori se o novom ui Novom Sadu, grade objekti u drugim gradovima…Ko nas zavrkava. Da li ovaj gospodin ovakvom izjavom,odlazeći na novu dužnost shvata o čemu govori,ili je važno samo sebe uhlebiti na višem mestu. Ponavljam, posedujem izjave Tomice Milosavljkevića , ministra zdravstva u Tadićeboj vladi,i drugih o Kličničkom centru u Kragujevcu, kreditu, parama, projektu i svemui osrtalom. DRAGIŠA PETROVIĆ, dugpgodišnji novinar i urednik Radio Beograda i Radio Kragujevca i publicista.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *