Градоначелник обишао радове на уређењу школског дворишта у Страгарима

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић обишао је Страгаре. Он је са сарадницима посетио Основну школу „Јулијана Ћатић“ у којој се изводе радови на уређењу школског дворишта, које финансира локална самоуправа.

Радове изводи Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац, а требало би да буду завршени за неколико дана.

У дворишту Основне школе „Јулијана Ћатић“ у Страгарима, механизација Јавног комуналнног предузећа Шумадија Крагујевац радие пуном паром.

Улаз у школску зграду и комплетан партер испред школе, као и посебан одељак у коме је смештен дневни боравак за најмлађе школараце добиће потпуно другачији изглед.

Камени ивичњаци су срушени, као и постојеће стазе и тротоари.

Простор површине 464 метра квадратна биће потпуно реконструисан, а из буџета града је за те намене издвојено 1.650.000 динара.

Са динамиком радова упознао се и градоначелник Никола Дашић.

Док трају радови, ученици користе дуги улаз у школску зграду. Комплетан посао биће завршен за неколико дана.

Прилоком песете Страгарима, градоначеник је обишао је и амбуланту у којој се лечи више од 1.500 пацијената из овог места и неколико околних села.

На предлог мештана подрудничке варошице, Дашић је посетио сеоску стругару и домаћинство Дејана Косовчевића, које се бави воћарством.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *