Градоначелник унео бадњак у Скупштину града

Божић је прилика за окупљање, помирење и упућивање најнежнијих и најтоплијих речи.

Желим да у том духу проведемо предстојећу годину и заједничким снагама изградимо чврст и стабилан систем, који ће се константно развијати и у који ће грађани Крагујевца имати поверење, поручио је градоначелник Радомир Николић, приликом уношења бадњака у зграду Градсе управе.

Градоначелник Крагујевца Радомир Николић унео је данас бадњак у зграду Градске управе.

Обраћајући се својим помоћницима, члановима Градског већа и начелницима управа, који су присуствовали овом чину, Николић је подсетио да је у претходне три године у реализацију бројних пројеката, који су видљиви на терену, град уложио 20 милиона динара.

Градоначелник је присутнима изразио захвалност што се према градској управи понашају домаћински, као према својој кући и као заједнички циљ за предстојећи период навео изградњу чврстог и стабилног система који неће моћи да поремете ни политичке промене ни воља појединаца.

То ће, нагласио је Николић, бити систем који ће се константно унапређивати у циљу побољшања квалитета живота грађана Крагујевца.

Градоначелник је присутнима пожелео да наставе да раде са истим жаром и озбиљношћу као и до сада, члановима Градског већа да убудуће остварују још боље резултате у областима за које су задужени, а начелницима градских управа да их прате у том послу.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *