Грешка на јунским рачунима ЈСП Крагујевац

Доста грађана је на јунским рачунима Јавног стамбеног предузећа Крагујевац добило обавештење о дуговању у износу од око 1.700 динара, иако су до тада измирили све обавезе за комуналне и друге услуге.

У овом предузећу кажу да је дошло до грешке код рачуна за оне грађане који су потписали споразум о повраћају наплаћене накнаде за вођење матичне евиденције и којима је новац исплаћен прошле године.

Из Јавног стамбеног предузећа Крагујевац поручују да ће грешка бити исправљена на рачунима за јул.

Иако су измирили све обавезе за комуналне и друге услуге које се наплаћују кроз систем обједињене наплате, многи Крагујевчани били су изненађени када су на јунским рачунима Јавног стамбеног предузећа Крагујевац добили обавештење да дугују 1.764 динара.

У овом предузећу кажу да је у питању грешка која ће брзо бити исправљена.

У Јавном стамбеном предузећу Крагујевац извињавају се грађанима на непријатности и поручују да ће грешка бити исправљена на рачунима за јул, када ће Крагујевчани истовремено добити и сторно рачуне који такође не треба да их забрину.

Поводом овог случаја Јавно стамбено предузеће Крагујевац је објавило обавештење на свом сајту.

Грађанима који су уплатили износ по јунском рачуну на основу дуга новац ће бити враћен.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.