Хитна помоћ за Гаврила

Завод за ургентну медицину у Крагујевцу организовао је хуманитарну акцију за прикупљање новца за нашег суграђанина, Гаврила Ђурђевића, који мора на лечење у иностранство, за шта му је потребно 2,5 милиона евра.

На хуманитарној акцији продавала су се лицидерска срца, а и запосленис у остављали добровољне прилоге, па је прикупљено више од 150 хиљада динара.

Запослени у заводу за ургентну медицину у Крагујевцу су своју хуманост још једном показали на делу и то ван редовних радних обавеза.

Успели су да скупе 137 хиљада динара и новац одмах уплатили на рачун за Гаврила Ђурђевића.

На другој хуманитарној акцији продавали су лицидерска срца и сав приход од преко 15 хиљада такође проследили за лечење малог суграђанина.

Запослени у Заводу за ургентну медицину наглашавају да су увек ту да помогну људима којима је помоћ потребна, поготово деци.

Завод за ургентну медицину је, заједно са тимом искусних едукатора организовао и стручно предавање на коме су, између осталог, представљени и медицинска опрема и нови апарати које је Завод недавно добио, а који су неопходни у збрињавању животно угроженог пацијената.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *