Инфо дан “Бизнис на штиклама”

У хотелу Крагујевац одржана је конференција пословних жена, Инфо дан под називом “Бизнис на штиклама” са циљем да окупи више стотина предузетница са териоторије Србије.

Инфо дан “Бизнис на штиклама”, омогућио је учесницима скупа да обогате знање из области које су најважније за покретање посла и опстанак у предузетничком свету.

Током конференције могле су да чују драгоцена искуства и личне приче жена које су започеле сопствени посао и успеле да се изборе за своје парче тржишта.

Део Инфо дана био је намењен и предузетницама из удружења “Визија” из Крагујевца. Овом приликом, потписан је меморандум о будућим заједничким пројектима, надају се и успешној сарадњи.

Конференција “Бизнис на штиклама” је омогућила умрежавање и стварање нових контаката. Предузетништво као начин живота и учење нове пословне филозофије, неки су од циљева одржаног Инфо дана.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *