Искључења струје за понедељак, 26. новембар

-Због сече растиња у времену од 09.00 до 14.00 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у Грошници-горњој мали и Реснику-Церјак.
-Због ремонта трафостанице у времену од 10.00 до 13.00 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у Каменици.

-Због замене мерних уређаја у времену од 08.00 до 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у ул. Илинденској бр. 40 у Багремару и ул. Миливоја Банковића Сићка, Отона Жупанчића, Подрињског одреда, Боже Пејовића и Марије Кири у Белошевцу.

-Због радова у трафостаници у времену од 09.00 до 12.00 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у ул. Југословенској и делу Речана у Белошевцу.

-Због радова на мрежи у времену од 10.00 до 14.00 сати доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у ул. Прилепској, Пећкој, Ариљској, Власинској, Ваљевској, делу Горњомилановачке у Шумарицама и Лужницама-викенд насељу.

Уколико временски услови не дозволе обављање наведених радова, радови ће бити одложени.

Извор: Електродистрибуција

One thought on “Искључења струје за понедељак, 26. новембар”

  1. Zatrazite informaciju od rukovodstva Elektrosumadije zasto se sem najavljenih iskljucena cesto iskljucuje struja na Aerodromu ?Ova pojava je ucestala u poslednjih mesec dana.Naprimer,struja se iskljuci u 23 casa,pa se posle pola sata ponovo ukljuci.Nakon pet minuta ponovo se iskljuci i tako u nedogled.
    To se ranije nikad nije desavalo !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *