Изгорела фабрика колача и пецива Романа плус у Цветојевцу

Јутрос око пола пет избио је пожар у објекту за производњу колача и пецива Романа плус у Цветојевцу.

Повређених нема, само је власник предузећа Петар Ђорђевића задобио опекотине покушавајући да угаси ватру.

Штета је огромна, јер је изгорела сва опрема и роба која је била спремна за испоруку. Без посла је остало је око двадесетак жена које су радиле у производњи.

У пожару који је рано јутрос избио у објекту за производњу колача и пецива Романа плус у Цветојевцу изгорела је сва опрема и роба која је била спремна за транспорт, као и производна хала.

Штета је огромна, јер је ватра захватила и производну халу од 200 квадрата, а како каже Петар Ђорђевић, власник фирме Романа плус, само изградња хале коштала је око 250 хиљада евра. Власник објекта задобио је опекотине покушавајући да угаси пожар.

Ватрогасци су затекли пожар у разбукталој фази. У гашењу пожара учестововало је 12 ватрогасаца и четири возила.

Локално предузеће Романа плус има велики значај за село, јер је један број жена, њих двадесетак, радио у производњи колача и пецива. Ђорђевић тврди да сам неће моћи поново да покрене производњу и запослене врати на посао. Иначе од почетка године, на територији Крагујевца било је 635 пожара.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Изгорела фабрика колача и пецива Романа плус у Цветојевцу”

  1. Zasto NIJE IMAO APARATE. ZA GASENJE POZARA? PROVERITI DA LI JE RADILO 20 ZENA, I DA LI SU BILE PRIJAVLJENE?! I VOZACI DA LI SU SVI PRIJAVLJENI?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *