Јесења програмска шема Телевизије Крагујевац од 30. септембра

Јесења програмска шема Телевизије Крагујевац почиње од 30. септембра. Гледаоци нашег програма који су навикли на ауторске емисије, од којих поједине улазе у трећу деценију емитовања, од понедељка могу да очекују наставак добро проверених тв формата са новим саговорницима и темама.

Новина је да ће се емисија колажног типа Мозаик, од сутра емитовати у новом термину од 11 сати и репризно од 17 часова.

Локалне вести и информације и даље су приоритет у концепту програмске шеме Телевизије Крагујевац.

Сви чланови редакције посвећени су садржају емисије број један на програму Телевизије Крагујевац: Хронике у 19 и 22 сата.

Емисија Мозаик добија и нови термин и нову концепцију. Поред интересантних прича и разговора са гостима, гледаоци ће, кроз укључења новинара уживо са терена, бити информисани о свим актуелним догађајима у граду, који се у том тренутку дешавају.

Поред Хронике и Мозаика, ауторске емисије у јесењој шеми враћају се на екран са новим садржајима.

Програм телевизије Крагујевац у јесењој шеми обогаћен је и новим серијама, филмовима, снимцима спортских догађаја, музичким концертима и преносима заседања градске скупштине.

Телевизија Крагујевац програм емитује на 405. каналу Д3 платформе и 555. каналу МТС ТВ-а.

Извештава новинарка РТК Јелена Јовановић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *