ЈКП Шумадија Крагујевац спремно за зимску сезону

Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац спремно је за наступајућу зимску сезону.

Као и сваке године зимска смотра механизације, транспортних средстава и људства одржана је пред наступајућу зимску сезону.

Грађевинска сезона је завршена, зимска почиње и све је спремно за одржавање око 500 километара градских саобраћајница и око 350 километара сеоских путева.

Као и сваке године пред почетак зиме одржана је зимска смотра механизације, транспортних средстава и људства Јавно комуналног предузећа Шумадија Крагујевац, који ће бити ангажовани на зимском одржавању и чишћењу градских саобраћајница и локалних и некатегорисаних путева.

Зимска служба има исправна возила и механизацију, а агрегати су спремни за посипање путева.

Екипе предузећа Шумадија Крагујевац, према приоритету чистиће од снега и одржавати проходним градске саобраћајнице.

Чишћење улица ће се и ове године одвијати по приоритетима, ту су саобраћајнице којима пролазе градски аутобуси, затим прилази Клиничком центру и здравственим установама, школама као и установама од виталног значаја за град.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *