Још једно извођење представе „Стаклена менажерија“ у хуманитарне сврхе

Ансамбл представе „Стаклена менажерија“ Књажевско-српског театра убележио је још једно извођење комада у хуманитарне сврхе.

Представа је премијерно изведена на Дан театра, ушла је у динамичан репертоар и свако играње је пред пуном позоришном салом.

Сав приход од недавног извођења представе упућен је Хуманитарној фондацији „Заједно за младе – проф.др Даница Грујичић“.

Представу „Стаклена менажерија“ у извођењу ансамбла Књажевско-српског театра режирала је Оливера Јежина .

Пуних месец дана од премијере и даље је једна од најгледанијих за коју влада велико интересовање публике.

Хуманитарном извођењу представе присуствовали су и представници Хуманитарне фондације „Заједно за младе – проф.др Даница Грујичић“.

Хуманитарна фондација “Заједно за младе“ већ шест година помаже младим и талентованим људима који немају довољно средстава да остваре образовње или каријерна усавршавања.

Хуманитарна фондација „Заједно за младе- проф.др Даница Грујичић“ уочава талантоване и амбициозне ученике и студенте, помаже им финансијски да реализују путовања на међународна такмичења из свих области.

Рад фондације подржавају и институције као и јавне личности попут Мирјане Бобић Мојсиловић, Тање Бошковић, Бранка Коцкице, Радета Марјановића, ту су позоришта, плесни ансамбли који кроз донаторске вечери и манифестације прикупљају новац за младе и вредне будуће уметнике и научнике.

Занимљиво је да се раду фондације придружује све већи број младих којима је хуманитарна фондација помогла у ранијем периоду, па се на тај начин млади одужују и организују акције за нове генерације младих.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *