Јубиларни бадминтон камп за девојчице до 15 година

У Крагујевцу се од 4 до 9. августа одржава јубиларни десети међународни бадминтон камп за девојчице узраста до 15 година, а у оквиру регионалног развојног пројекта Бадминтон ЕУРОПЕ.

Учесници кампа су репрезентативци Србије, млади и перспективни такмичари, а главни тренер је легендарна Деби Линч из Данске са најбољом бадминтон школом у целој Европи.

Бадминтон клуб Равенс КГ у сарадњи са европском федерацијом и Бадминтон савезом Србије уз подршку локалне самоуправе, десету годину узастопно у Крагујевцу реализују међународни тренажни бадминтон камп за девојчице узраста до 15 година.

Јединствени пројекат под окриљем Европске Бадминтон федерације, ове године се од 4 до 9 августа одржава у спортској сали Друге крагујевачке Гимназије у Крагујевцу.

Поред младих репрезентативки из Србије, на међународном кампу учествују и репрезентативке Аустрије, Румуније, Бугарске и Кипра.

Учесници кампа имају прилику за стицање знања и огромног искуства кроз теоријски и практичан рад, под капом главног тренера Деби Линч из Данске, земље са најбољом бадминтон школом у целој Европи.

Оно што додатно краси овај камп је изузетно богат социјални програм који доприноси успостављању нових пријатељстава између будућих ривалки на теренима као и продубљивању сарадње нашег националног савеза са осталим земљама учесницама.

Организацију кампа подржали су Министарство омладине и спорта, Спортско привредно друштво Раднички Крагујевац и бројне компаније.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *